Group 230

Visualisera bättre med Zebra BI

Maximera värdet av Power BI och upplev rapporter och analyser i världsklass!
Skapa snygga visualiseringar snabbt och enkelt

Vi har valt att ingå ett partnerskap med Zebra BI eftersom vi delar samma värderingar om avancerade och extremt användarvänliga rapporter. 

Sedan Zebra BI grundades 2014, har teamet haft en vision om att dashboards och rapporter ska vara handlingsbara. Deras mission är att skapa avancerade och extremt användarvänliga rapporter via deras visualiseringsverktyg så att du kan presentera din data på ett bättre sätt.

I Power BI finns det så kallade anpassade visuella objekt (custom visuals). Dessa är till för att komplettera eller förbättra där Power BI inte räcker till. Zebra BI har ett flertal custom visuals i form av avancerade och användarvänliga grafer och rapporter som vi använder oss av för att bygga både standardrapporter och kundanpassade lösningar i Power BI.

 

Zebra BI logo landscape

Fördelar med Zebra BI

Genom att kombinera produkten Exopen Data Layer med Zebra BI får du som kund ut maximalt värde från Power BI. Du får en användarupplevelse i världsklass och kan snabbt börja arbeta agilt och datadrivet.

Zebra BI

Kom igång med ett par knapptryck!

Tillsammans skapar vi möjligheten för dig att få ett best practice BI-projekt med minimal risk och insats i form av konsultation. Vi löser integration, datamodellering och datalager som förser Power BI med kvalitetssäkrad data. Vi använder Power BI, med Zebra BI på toppen för att få till rapporter och analyser i världsklass.

Läs mer hos Zebra BI

Vill du veta mer om Zebra BI? Kontakta oss!