Group 230

Om Exopen

Vi skapar en värld av möjligheter där alla växer

Exopen tror på att skapa en värld av möjligheter där alla växer. Våra starka grundvärderingar är att vara passionerade, personliga och innovativa. Detta gör att du som kund eller medarbetare får en känsla av att allt är möjligt!

I en snabb, föränderlig värld behöver du som CFO och Controller hantera stora datamängder med hög komplexitet. Du behöver numera snabbt kunna ta fram insiktsfulla analyser för åtgärd och ha förmågan att lägga en ny prognos på ett par timmar istället för veckor. Detta ställer krav på dig att effektivisera din finansiella planering och analys – vilket nu blivit en konkurrensfördel. Vi ger dig den konkurrensfördelen. 

Med över 20 års erfarenhet i branschen har vi byggt Exopen Cloud som innehåller ett generiskt datalager, färdiga systemintegrationer och produkter för finansiell planering, rapportering, konsolidering och analys. Exopen är ett B2B SaaS bolag som brinner för finansiell planering och analys. Vi har hjälpt över 10 000 CFO:er och Controllers att effektivisera deras ekonomiska processer.

Vi hjälper CFO:er och Controllers med verksamhetsstyrning i en sömlös och integrerad plattform. Våra färdiga systemintegrationer gör att du kommer igång med ett par knapptryck och slipper lägga dyra pengar på BI-implementation och förvaltning. Du får total överblick och kontroll över din verksamhet med snabba och insiktsfulla analyser i Power BI så att du kan fatta beslut direkt.

På Exopen värdesätter vi kunskap och många av oss som jobbar här är före detta CFO:er och Controllers och förstår hur vardagen för alla budgetansvariga ser ut. Vi sätter oss in i varje kunds specifika behov och brinner för att skapa förutsättningar för lönsam tillväxt hos våra kunder. 

Vi håller just nu på att vidareutveckla vårt erbjudande så att du kan kombinera din finansiella planering och analys (FP&A) med data från dina operativa avdelningar och göra insiktsfull analys av hela verksamheten. Detta kallas för xP&A (Extended Financial Planning & Analysis)

Läs mer om Exopen xP&A

Våra medarbetare

Hos oss spelar varje medarbetare roll – vi är ett tight team som jobbar hårt och har roligt tillsammans.

Aktuellt

Missa inte våra senaste nyheter, blogginlägg, webinars och guider. 

Våra integrationer

Exopen har färdiga systemintegrationer vilket gör att vi erbjuder snabb och kostnadseffektiv onboarding.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Tveka inte att höra av dig så svarar vi på dina frågor!

Allt du behöver för din finansiella planering och analys i Exopen Cloud

  • Styr hela din verksamhet i en sömlös och integrerad plattform

  • Jobba datadrivet och agilt med åtgärder för att maximera affärsresultat

  • Flexibielt och dynamiskt anpassade efter just dina behov

  • Modern scenarioplanering
Läs mer här
MicrosoftTeams-image (1)
Läs mer här

På Exopen sätter vi kunden i fokus

De senaste 20 åren har vi hjälpt ett stort antal företag i en rad olika branscher med finansiell planering och analys.
Läs våra kundcase
Våra kundcase
Läs våra kundcase

På Exopen tror vi på snabba återkopplingar. Ring eller maila oss så svarar vi snabbt!

Kontkta oss

Nyfiken på Exopens produkter? Boka en kostnadsfri webbdemo!