Group 230

Allt för dig som Controller

Skapa tydliga och insiktsfulla analyser till dina stakeholders

Du som Controller, Business Controller eller Financial Controller får alla verktyg du behöver för att skapa tydliga och insiktsfulla analyser och rapporter till dina stakeholders. Skaffa dig total kontroll och svara på frågor med snabb ad-hoc analys - så att verksamheten kan fatta bättre beslut direkt.

Du kommer snabbt och kostnadseffektivt igång och kan analysera din verksamhet med det marknadsledande verktyget Microsoft Power BI. Med färdiga systemintegrationer samlar du enkelt data från dina olika system och skaffar dig unika datadrivna insikter om hela verksamheten. Med en helhetssyn av verksamheten kan du jobba med målstyrning, uppföljning, underlag och proaktiva frågeställningar för snabba insikter.

Du får med Exopen Data Layer & BI tillgång till ett bibliotek av best practise rapporter i Power BI med integrerad planering och konsolidering.

Svara på frågor med snabb ad-hoc analys

  • Snabba och säkra analyser
  • Total överblick och kontroll
  • Bättre beslut direkt
Prova fritt i 14 dagar
Produkter-ny

Ge dina stakeholders en total överblick av verksamheten

Med Exopen får du som CFO och Controller allt för din verksamhetsstyrning i en BI-plattform med färdiga systemintegrationer. Vi tar din finansiella planering och analys till nästa nivå genom ett mer effektivt och datadrivet arbetssätt. 

Exopen har produkter för finansiell och operativ planering, budgetering, rapportering, analys och konsolidering.

Våra erfarna konsulter och BI-experter med ekonomisk bakgrund förstår dina utmaningar samtidigt som de löser tekniken.

Mer om våra produkter & tjänster

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig som Controller? Hör av dig!