Group 230

Allt för dig som CFO

Lyft ditt team genom att skapa skapa en datadriven FP&A-organisation

De flesta FP&A-organisationer spenderar onödigt mycket tid på att sammanställa resultat, skapa grafer och nya excel-filer istället för att skapa insikter. Skaffa dig en rejäl konkurrensfördel genom att göra din organisation datadriven.

I en snabb föränderlig värld behöver du som CFO och din organisation kunna hantera stora datamängder med hög komplexitet. Du behöver snabbt kunna ta fram insiktsfulla analyser för åtgärd och ha förmågan att lägga en ny prognos på ett par timmar. Detta ställer krav på dig som CFO att effektivisera organisationens planering och analys.

Exopen erbjuder dig som CFO lättanvända produkter för finansiell planering och analys som ger dig insiktsfull analys i Power BI, agil budgetering, konsolidering och skräddarsydd rapportering i en sömlös integrerad plattform. 

Våra färdiga systemintegrationer gör att du kommer igång med ett par knapptryck och slipper lägga dyra pengar på BI-implementation och förvaltning. 

Exopen Analytics med Power BI plug & play ger dig tillgång till ett bibliotek av analysvyer och rapporter med integrerad budgetering. Du får snabbt en total överblick och kontroll av verksamheten kan skapa unika finansiella insikter för verksamhetens beslut - så att ni kan fokusera på att maximera tillväxt! 

Exopen Analytics

Skapa värde och driv på förändring

  • Snabba och säkra analyser
  • Total överblick och kontroll
  • Bättre beslut direkt
Prova fritt i 14 dagar
Exopen Cloud

Skapa insikter och åtgärder för verksamhetsstyrning

  • Styr hela din verksamhet i en sömlös och integrerad plattform
  • Jobba datadrivet och agilt med åtgärder för att maximera affärsresultat
  • Flexibelt och dynamiskt anpassade efter just dina behov
  • Modern scenarioplanering
Mer om våra produkter

Har du frågor om Exopen och våra produkter? Hör av dig - vi svarar på dina frågor!