Group 230

Allt för dig som CFO

Lyft ditt team genom att skapa en datadriven FP&A-organisation

De flesta FP&A-organisationer spenderar onödigt mycket tid på att sammanställa resultat, skapa grafer och nya Excel-filer istället för att skapa insikter. Skaffa dig en rejäl konkurrensfördel genom att göra din organisation datadriven.

I en snabb, föränderlig värld behöver du som CFO hantera stora datamängder med hög komplexitet. Du behöver numera snabbt kunna ta fram insiktsfulla analyser för åtgärd och ha förmågan att lägga en ny prognos på ett par timmar istället för veckor. Detta ställer krav på dig att effektivisera din finansiella planering och analys – vilket nu blivit en konkurrensfördel. Vi ger dig den konkurrensfördelen.

Vi låter dig som kund fokusera på lönsam tillväxt med hjälp av insiktsfull analys istället för tidskrävande manuellt arbete i Excel.  

Skapa värde och driv på förändring

  • Snabba och säkra analyser
  • Total överblick och kontroll
  • Bättre beslut direkt
Prova fritt i 14 dagar
Produkter-ny

Med Exopen får du allt för din verksamhetsstyrning i en plattform

Med Exopen får du som CFO och Controller allt för din verksamhetsstyrning i en BI-plattform med färdiga systemintegrationer. Vi tar din finansiella planering och analys till nästa nivå genom ett mer effektivt och datadrivet arbetssätt. 

Exopen har produkter för finansiell och operativ planering, budgetering, rapportering, analys och konsolidering.

Våra erfarna konsulter och BI-experter med ekonomisk bakgrund förstår dina utmaningar samtidigt som de löser tekniken.

Mer om våra produkter & tjänster

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig som CFO? Hör av dig!