Group 230

Allt för dig som CIO

Du slipper lägga tid och pengar på dyra BI-projekt

Nu kan du som CIO på ett effektivt sätt stötta din verksamhet att jobba datadrivet utan att behöva ett kostsamt och tidskrävande BI-projekt. Med Exopen kan du på ett enkelt och riskfritt sätt få din organisation att komma i gång med Power BI och kan inom 24 timmar koppla på en analysavdelning! 

Exopen har redan gjort jobbet åt dig och du slipper uppdateringar, utveckling och underhåll. Din organisation får med Exopen Data Layer i Power BI tillgång till ett bibliotek av standardrapporter med integrerad planering och konsolidering - vilket gör din organisation datadriven med ett par knapptryck! 

Teknik & Support

Vi har en modern molninfrastruktur från Azure i botten som gör att vi kan garantera tillgänglighet och prestanda alla dagar i veckan.

Det är enkelt att rulla ut Exopen i organisationen genom att logga in med era befintliga användare från Google eller Microsoft.

Exopens erbjuder snabb och effektiv onboarding och våra produkter är designade för self-service. Du kan därför enkelt onboarda själv men vi finns självklart tillgängliga för att hjälpa dig och din organisation med onboarding, konfigurering, support och utbildning vid behov.

Du har tillgång till vår support som ger dig snabba svar och ofta löser dina problem samma dag. Exopens support har snabb tillgång till både utvecklare och konsulter om du skulle ha lösningsorienterade problem. 

Vi förstår och hanterar känslig information och har lagt mycket tid på att hålla datan säker genom krypterade anslutningar och krypterad lagrad data. Vi följer de lagar och regler som gäller enligt GDPR och den sekretess som gäller beroende per bransch och sätter alltid kundens säkerhet i fokus. 

 

Maximera tillväxt med datadrivna insikter

  • Snabba och säkra analyser
  • Total överblick och kontroll
  • Bättre beslut direkt
Mer om Exopen Data Layer & BI
Produkter-ny

Skapa en datadriven kultur

Med Exopen Data Layer & BI får du tillgång till en finansiell datamodell som låter dig och din organisation fokusera på affärsanalysen.

Vår datamodell är lättanvänd så att fler användare utan specialkompetens inom Business Intelligence kan vara med och skapa en datadriven kultur.

Exopens expertis inom ekonomi, system och datamodellering kvalitetssäkrar din data över tid.

Utöver din ERP-data får du även tillgång till konsoliderad- och framåtriktad data om du använder dig av produkterna Exopen Planning och  Exopen Consolidation

Mer om våra produkter & tjänster

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig som CIO? Hör av dig!