Group 230

Allt för dig som CIO

Du slipper lägga tid och pengar på dyra BI projekt

Nu kan du som CIO på ett effektivt sätt stötta din verksamhet att jobba datadrivet utan att behöva ett kostsamt och tidskrävande BI projekt. Med Exopen kan du på ett enkelt och riskfritt sätt få din organisation att komma i gång med Power BI och kan på endast en dag koppla på en analysavdelning!

Exopen har redan gjort jobbet åt dig och du slipper uppdateringar, utveckling, underhåll osv. Din organisation får med Exopen Analytics i Power BI tillgång till ett bibliotek av analysvyer och rapporter med integrerad budgetering som gör din organisation datadriven med ett par knapptryck. 

Teknik & Support

Vi har en modern molninfrastruktur från Azure i botten som gör att vi kan garantera tillgänglighet och prestanda alla dagar i veckan.

Det är enkelt att rulla ut Exopen i organisationen genom att logga in med era befintliga användare från Google eller Microsoft.

Exopens erbjuder snabb och effektiv onboarding och våra produkter är designade för self-service. Du kan därför enkelt onboarda själv men vi finns självklart tillgängliga för att hjälpa dig och din organisation med onboarding, konfigurering, support och utbildning vid behov.

Du har tillgång till vår support som ger dig snabba svar och ofta löser dina problem samma dag. Exopens support har snabb tillgång till både utvecklare och konsulter om du skulle ha lösningsorienterade problem. 

Vi förstår och hanterar känslig information och har lagt mycket tid på att hålla datan säker genom krypterade anslutningar och krypterad lagrad data. Vi följer de lagar och regler som gäller enligt GDPR och den sekretess som gäller beroende per bransch och sätter alltid kundens säkerhet i fokus. 

 

Exopen Analytics skärm

Maximera tillväxt med datadrivna insikter

  • Snabba och säkra analyser
  • Total överblick och kontroll
  • Bättre beslut direkt
Mer om Exopen Analytics
MicrosoftTeams-image

Skapa en datadriven kultur

  • Styr hela din verksamhet i en sömlös och integrerad plattform
  • Jobba datadrivet och agilt med åtgärder för att maximera affärsresultat
  • Flexibelt och dynamiskt anpassade efter just dina behov
  • Modern scenarioplanering
Mer om våra produkter

Har du frågor om Exopen och våra produkter? Hör av dig - vi svarar på dina frågor!