Nyheter

Nytt erbjudande - Exopen Customer Success

Skriven av Michaela Westberg | May 5, 2022 8:41:10 AM
Då det ligger på på många företags agenda 2022 att arbeta mer effektivt och datadrivet har vi vässat vårt erbjudande ytterligare. Med vårt nya erbjudande kommer vi se till att du och din organisation jobbar datadrivet på riktigt över tid.

Vårt nya erbjudande består av ett dedikerade team bestående av Business Intelligence experter inom finansiell planering, koncernkonsolidering, rapportering och analys. De kommer lyfta din verksamhet och ekonomistyrning med allt från strategi, till implementation och uppföljning. Tillsammans optimerar vi dina processer inom verksamhet och ekonomistyrning och tar dig till nästa nivå! 

Med ditt affärs- och verksamhetsbehov som utgångspunkt säkerställer våra konsulter att rätt Exopen produkt och lösningar används på rätt sätt av dig och din organisation. Vi hjälper dig med alla delar inom verksamhetsstyrning; målsättning, budgetering, analys, uppföljning och beslut genom hela din organisation. Vi tror på att värdet ligger i att affärsdrivna åtgärder utifrån datadrivna insikter. 

"Exopen tror på att skapa en värld av möjligheter där alla växer. Våra starka grundvärderingar är att vara passionerade, personliga och innovativa. Detta gör att du som kund får en känsla av att allt är möjligt!" - Customer success teamet @ Exopen