Nyheter

Ny CTO till Exopen

Skriven av Michaela Westberg | May 25, 2021 9:19:00 AM
I mars anställde Exopen Patrik Kullman som ny CTO. Patrik har ett enormt driv och stor kompetens och vi är väldigt glada över att han vill vara med på resan.

Såhär beskriver Patrik sin bakgrund och varför han valde just Exopen. 

- Jag har haft en passion för teknik sen väldigt unga år och jobbat professionellt med IT-relaterade discipliner i mer än 20 år. System, nätverk, IT-infrastruktur, virtualisering, digitalisering, utveckling, produktutveckling, molntjänster, molninfrastruktur och de senare åren mest fokus på teknisk strategi och taktik för att leverera produkter i världsklass med högt kund- och marknadsvärde.

Jag brukar säga att jag gör mig bäst där teknik, affär och användarupplevelse möts. 

Branschmässigt har jag befunnit mig i sfären för moderna verktyg för att effektivisera och automatisera ekonomiska processer de senaste 13 åren.

Varför Exopen? 

Det var många delar som fick mig att välja Exopen. 

Dels var det en bra balans mellan ny utmaning och kunnande - ekonomiska processer, men nya sådana och nya perspektiv. 

Sen var rollen formad på ett sätt som passar mig perfekt - “hands-on” med tekniken men samtidigt fokus på produkt, affär och strategi. 

Men den största anledningen var att få vara med på denna beslutsamma resa med tydlig vision och målsättning kring hur bolaget och produkterna ska utvecklas och transformeras. Tillsammans med det härliga och kunniga gäng som är Exopen var det helt enkelt en resa jag ville vara en del av! 

Den resan började för mig i mars 2021 då jag tillträdde som CTO.