Nyheter

Ny CAO till Exopen

Skriven av Michaela Westberg | Dec 5, 2022 11:50:13 AM
I september anställde Exopen Mari Källström som CAO (Chief Analytics Officer) till Exopen. Mari är extremt driven med stor kompetens och tänker alltid utanför boxen. Vi är därför väldigt glada över att Mari nu är en del av vårt team! 
Så här beskriver Mari sin bakgrund och varför hon valde just Exopen. 

"Min passion i livet, förutom familjen, har nog under de senaste 2 decennierna varit (och är) området data och analys, främst för att det är ett brett (och idag hett) område, där intresset och erfarenheter inkluderar både datastrategier, BI, AI/ML, data governance, data literacy, analyser av olika slag mm. Omvärlden dras mot att bli mer data- och analysdrivna, vilket passar mig som handen i handsken. Min ”bästa plats” skulle jag nog säga är i centrum mellan affär, verksamhet och teknik som spänner över både strategisk och operativ nivå – med värde, effekt och resultat i fokus."

Fun facts

🥈 Jag har två silvermedaljer i Svensk landslagsdräkt, i drakbåt (av alla sporter…)

🎼 I ett tidigare liv, så var jag solist i en gospelkör (sjöng en gång tillsammans med några hundra kör-deltagare som kör till Cindy Peters, en riktig wow-känsla där och då)

 ✈️ Jag skulle vilja besöka minst 50 länder, innan jag själv fyller 50 år (lite märkligt kanske, men även ”roliga mål” är viktigt i livet).