Group 230

Exopen xP&A

Vi tar din finansiella planering och analys till nästa nivå

Med Exopens lättanvända produkter tar du din finansiella planering och analys till nästa nivå med insiktsfull analys i Power BI, agil budgetering, konsolidering och skräddarsydd rapportering. Med Exopen effektiviserar du din verksamhetsstyrning i en sömlös och agil plattform. 

Med över 20 års erfarenhet i branschen har vi byggt Exopen Cloud som innehåller ett generiskt datalager, färdiga systemintegrationer och produkter för finansiell planering, rapportering, konsolidering och analys. Exopen är ett B2B SaaS bolag som brinner för finansiell planering och analys. Vi har hjälpt över 10 000 CFO/Controllers att effektivisera deras ekonomiska processer.

Vi håller just nu på att vidareutveckla Exopen Cloud och våra produkter så att de kan möta de krav som vår föränderliga värd ställer på dig som CFO och Controller. Du behöver kunna hantera stora datamängder med hög komplexitet och numera snabbt kunna ta fram insiktsfulla analyser för åtgärder för hela verksamheten, inte bara för den finansiella avdelningen. Detta medför krav på dig att effektivisera din planering och analys - vilket nu blivit en konkurrensfördel. Vi vill hjälpa dig med den konkurrensfördelen. 

Vad är xP&A? 

De processer du har för din finansiella planering och analys (FP&A) fungerar utmärkt för den finansiella avdelningen, men det finns utmaningar när det gäller uppföljning av planering och analys för verksamhetens operativa avdelningar.

Där kan xP&A (Extended Planning & Analysis) hjälpa dig att skapa processer för kontinuerlig planering och analys för verksamhetens övriga avdelningar. Med xP&A samlar du ihop din finansiella data (FP&A), dina affärsplaner och din operativa planering och analys i en plattform. Detta ger dig en total överblick av verksamheten. Att få koll på både finansiell- och operativ data inom en organisation kan vara avgörande för lönsam tillväxt, därför väljer många moderna bolag att satsa just på xP&A.

Exopen xP&A

Med Exopen xP&A är vår vision att kunna kombinera din finansiella- och operativa data med dina affärsplaner så att du får en full överblick på verksamhetens alla avdelningar (Ekonomi, Sälj, Marknad, HR, Konsult). Med hjälp av insiktsfull datadriven analys i Power BI får du underlag som gör att du kan agera snabbare och fatta bättre verksamhetsbeslut direkt. 

Våra färdiga systemintegrationer mot dina olika system (CRM, HR, ERP) gör att du enkelt samlar ihop din verksamhetsdata och effektivt kan arbeta med sömlös och agil verksamhetsstyrning. 

Gårdagens lösning innebar mycket tidskrävande manuellt arbete med att klippa och klistra i Excel för att få en överblick av verksamheten. Idag jobbar de flesta CFO:er och Controllers med FP&A-processer och har börjat automatisera sitt arbete.  Morgondagens lösning är xP&A där du får en total överblick av verksamhetens alla avdelningar i ett system och för effektivare verksamhetsstyrning.

Maximera framgångsrik tillväxt med Exopen xP&A och våra produkter för finansiell planering, konsolidering, agil budgetering och skräddarsydd rapportering i Power BI / Webb / Excel.

Allt för din verksamhetsstyrning med Exopen xP&A

  • Styr hela din verksamhet i en sömlös och integrerad plattform
  • Samla ihop din finansiella planering med dina affärsplaner och operativa planering
  • Jobba datadrivet med insiktsfull analys i Power BI som ger dig åtgärder för att maximera affärsresultat
Våra produkter
xP&A
Våra produkter

Vilken roll har du?

Jag är CFO

Effektivisera din vardag med ett lättanvända produkter för finansiell planering och analys.

Jag är Controller

Skapa tydliga och insiktsfulla analyser till dina stakeholders.

Vad är egentligen xP&A och varför ska du satsa på det - 5 fördelar!

Vad är egentligen det nya begreppet många CFO:er i framkant pratar om? Läs mer om xP&A och varför du bör använda det för lönsam tillväxt i denna guide.
Läs guide
xP&A guide
Läs guide

Nyfiken på Exopens produkter? Boka en kostnadsfri webbdemo!