Group 230

Exopen Data Layer

Finansiellt datalager för din egen Business Intelligence
Visste du att de flesta Business Intelligence projekt misslyckas?

Det finns flera anledningar till varför så många BI-projekt misslyckas. Det kan vara att kravställningen är otydlig och tekniken tar över från affärsnyttan. Det råder även teknisk kompetensbrist på marknaden vilket driver upp priser, bristen på kompetens gör också att lösningarna blir dyra att förvalta. Normala BI implementationer är ofta riskfyllda, tidskrävande och behöver engagemang för att lyckas - ingen vill vänta fyra år på en analys som behövs idag.

Med vår nya produkt Exopen Data Layer har vi redan gjort 80% av jobbet av ditt BI projekt vilket ger dig en smidig onboarding och gör din data tillgänglig med ett par knapptryck!

Genom Exopens integrationer, dimensionshanterare och finansiella datamodel kommer du snabbt och effektivt kunna bygga din egna BI platform i Power BI, Qlik eller annat visualiseringsverktyg. Vi låter dig fokusera på affären och bli mer datadrivna – vi sköter tekniken.

Exopen Analytics

Skapa en datadriven kultur

Med Exopen Data Layer får du tillgång till en finansiell datamodell som låter dig och din organisation fokusera på affärsanalysen.

Vår datamodell är lättanvänd så att fler användare utan specialkompetens inom BI kan vara med och skapa en datadriven kultur.

Exopens expertis inom ekonomi, system och datamodellering kvalitetssäkrar din data över tid.

Utöver din ERP data får du också tillgång till konsoliderad, och framåtriktad data om du använder Exopen Planning/Consolidation

Upptäck fördelarna med Exopen Datalayer

Time to Value, kom igång med rapportbyggandet direkt
Undvik långa riskfyllda implementationsprojekt av datalager
Lättanvänd och strukturerad datamodell
Kvalitetssäkrad data utan dyr förvaltning
Self-Service BI – du får exakt det du vill ha

Vill du veta mer om Exopen Data Layer? Kontakta oss!