Group 230

Exopen Consolidation

Ett komplett konsolideringsverktyg
Ta din konsolidering till nästa nivå

Effektivisera din konsolidering med våra automatiska konsolideringsprocesser som gör att du slipper lägga onödigt mycket tid på redovisning och bokslut. 

Vi vet att konsolideringsprocessen kan vara både tidskrävande och frustrerande för dig som CFO eller Controller. Det brukar krävas mycket manuellt arbete att kontinuerligt stämma av att dina siffror och data stämmer och samtidigt se till att alla inom organisationen har en gemensam bild och tittar på samma siffror.

Exopen Consolidation gör det enkelt att sköta din konsolidering. Med färdiga systemintegrationer från ditt bokföringssystem får du snabbt och kostnadseffektivt upp din data i våra analysvyer och rapportmallar. Du kan även skräddarsy dina mallar exakt efter dina behov. 

Du får total överblick och kontroll över verksamhetens data och siffror och kan enkelt dela information internt med behörighetsstyrning. 

Exopen Consolidation hjälper dig med periodisk rapportering, hantering av data från alla bolag och valutor,  import av SIE-filer, visualisering av KPI:er och import/export av elimineringar. 

Exopen Consolidation

Färdiga rapportmallar för effektivare konsolidering

Med Exopen Consolidation får du data från dina olika system i rapportmallar och analysvyer som ger dig en total överblick över verksamhetens finansiella- och operativa data. Med ett par klick får du underlag för att sköta din konsolideringsprocess på ett enkelt sätt. 

Glöm krångliga konsolideringsprocesser med vår flexibla lösning Exopen Consolidation.

Upptäck fördelarna med Exopen Consolidation

Färdiga integrationer mot dina system
Rapportmallar / analysvyer
Snabb och kostnadseffektiv onboarding
Spara tid med automatiserade processer
Enkelt att samla ihop finansiell och operativ data från alla bolag

Med Exopen får vi nu till ett bokslut varje vecka!

Vill du veta mer om Exopen Consolidation? Kontakta oss!