Danfo investerar i ny budgetlösning

Danfo AB investerar in ny budget- och rapportlösning med ExOpen Forecast och ExOpen Report. Danfo AB är idag världens ledande tillverkare av offentliga sanitetslösningar med huvudkontor och produktion i Nora samt dotterbolag i Norge, Danmark, Storbritannien och Förenade Arabemiraten.

Scanreco investerar i ExOpen Forecast

Scanreco, ledande OEM-leverantör av radiobaserade fjärrkontrollsystem till internationella maskintillverkare har genom konsultbolaget Addedo investerat i Exopens budgetlösning, Forecast. Addedo och ExOpen har sedan 2016 ett samarbete där ExOpen kompletterar Addedo’s produktportfölj av ekonomisk rapportering och planering.

Goodbye Kansas signar avtal med ExOpen

Goodbye Kansas är Sveriges snabbast växande företag inom animation-, spel- och specialeffektindustrin. Företaget ligger bland annat bakom effekterna i den Amerikanska TV-serien ”The Walking Dead”. Nu har man stärkt upp sin budget- och rapporteringsprocess med ExOpen Server och Forecast.

AG Advokat köper budget- och rapportlösning

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå specialiserad på fastigheter och entreprenad och rankas som en av det absolut främsta advokatbyråerna inom sitt specialområde. Med ExOpen's lösning vill man effektivisera sin budget- och rapporteringsprocess. 

SVEAB investerar i ny rapport-lösning från ExOpen

SVEAB Anläggning AB, en av Mälardalens ledande anläggningsentreprenörer, har investerat i ny rapport-lösning från Exopen. Med 60 användare kommer SVEAB att tillsammans med Exopen bygga nya rapporter inom framförallt projektuppföljning.

Rapporterna tas fram för att effektivisera och underlätta spridning av projektinformation information inom SVEAB Anläggningar.

”Vi ser fram emot att bygga och utveckla vårt beslutstödssystem, det ger våra medarbetare tillgång till uppdaterade Excel-rapporter anpassade efter roll och behörighet”

 Niklas Strid, Ekonomichef SVEAB Anläggning AB

Webinar budget och prognos 9 mars 2017

Varmt välkommen till detta webinar där vi berättar om hur Legevisitten effektiviserat sitt budget och prognosarbete! I detta webinar berättar Torben Österberg från Exopen hur den norska vårdkoncernen Legevisitten (läkarbesök) förenklade sin budget och prognosprocess i Sverige med hjälp av Exopen Forecast.

När: kl. 12.00 - 12.30 den 9 mars 2017
Pris: kostnadsfritt
Föreläsare: Torben Österberg, Exopen
Arrangör: Addedo i samarbete med Exopen
Anmälan: genom att acceptera mötesinbjudan
Anslut till webinaret genom att klicka på länken:  https://global.gotowebinar.com/register/397124875
Webinar ID: 397-124-875
Varmt välkomna

ExOpen har inlett samarbete med Primona AB

Primona, ledande leverantör av kvalificerade IT-lösningar inom upphandling, inköp och avtalshantering.

”Primona är en mycket bra partner som passar våra ambitioner att växa inom offentlig sektor. ExOpens lättanvända rapportlösningar tillsammans med ett lättanvänt upphandlings- och inköpssystem är en perfekt matchning. Vi vet att många av Primona’s kunder efterfrågar tydliga rapporter för att lättare kunna följa upp, analysera och kontrollera den stora mängd av upphandlingar och avtal som görs i den offentliga sektorn. Vi är glada att vi nu kan erbjuda ett fantastiskt kraftfullt och lättanvänt rapportpaket tillsammans med Primona” säger Stig Lagerqvist, Affärschef på ExOpen.

 

Inspiration Company AB

Inspiration Company AB har beslutat bli kund till ExOpen. Inspiration Company är specialister inom Gamification in Business, Motivation Management och Royalty Management. Lösningen består av ExOpen Server för både intern- och kundrapportering. 

Addedo

ExOpen inleder samarbete med konsultfirman Addedo. Addedo är en erkänt kompetent specialistkonsult som arbetar med systemstöd för budget, prognos, koncernrapportering och analys. Samarbetet omfattar såväl konsultation som licensförsäljning av ExOpens hela produktsvit.

”Det här samarbetet kommer att bredda ExOpens närvaro på marknaden samtidigt som våra tjänster inom budget, prognos och rapportering blir ett komplement till Addedos nuvarande erbjudande. Vi ser mycket fram emot samarbetet som vi båda ser som en perfekt matchning.” Stig Lagerqvist, Affärschef ExOpen

Legevisitten AB

Legevisitten AB, läkarbesök på norska, som är ett företag som bedriver närsjukvård inom Stockholms- och Värmlands län på uppdrag av landstingen, har blivit ny kund till ExOpen. De investerar i vår paketerade budget- och prognoslösning, ExOpen Forecast. 

RO-Gruppen

RO-Gruppen inleder fördjupat samarbete gällande projektuppföljning. De har inlett ett projekt inte bara kring projektuppföljning utan även kring projekt prognostisering.