Driven och kreativ Produktägare till ExOpen

Är du en engagerad person med både teknisk och ekonomisk bakgrund som har förmågan att både förvalta, utveckla och blicka framåt? Trivs du i en innovativ miljö på ett bolag med höga ambitioner? Då är detta något för dig! Kontakta marknad@exopen.se för mer information.

Kreativ säljare med ekonomikompetens sökes till ExOpen

Är du en relationsbyggande säljare med kunskaper inom ekonomi? I så fall kan rollen som säljare på ExOpen vara något för dig! Just nu letar vi efter dig som trivs i en social arbetsmiljö och som självständigt driver dina egna affärer. Läs mer.

Vi söker en konsult med passionerat intresse för Excel

Till vårt Stockholmskontor söker vi dig som vill kombinera ekonomi med IT, som är analytisk, har siffersinne, social förmåga och kan vara en inlyssnande och rådgivande partner till våra kunder. Är du problemlösare som tycker om att vara ute hos kund samtidigt som du också stimuleras av att "grotta ner dig" i Excel på kontoret. Nu söker vi dig som vill arbeta på en innovativ arbetsplats med höga ambitioner. Hör av dig till marknad@exopen.se så berättar vi mer. 

Webinar budget och prognos 9 mars 2017

Varmt välkommen till detta webinar där vi berättar om hur Legevisitten effektiviserat sitt budget och prognosarbete! I detta webinar berättar Torben Österberg från Exopen hur den norska vårdkoncernen Legevisitten (läkarbesök) förenklade sin budget och prognosprocess i Sverige med hjälp av Exopen Forecast.

När: kl. 12.00 - 12.30 den 9 mars 2017
Pris: kostnadsfritt
Föreläsare: Torben Österberg, Exopen
Arrangör: Addedo i samarbete med Exopen
Anmälan: genom att acceptera mötesinbjudan
Anslut till webinaret genom att klicka på länken:  https://global.gotowebinar.com/register/397124875
Webinar ID: 397-124-875
Varmt välkomna

Vi söker en ekonom som brinner för försäljning till vårt Malmö kontor!

En ganska udda kombination kan tyckas men våra befintliga säljare är just precis det, duktiga ekonomer som insett att dom har en talang att sälja rapporterings-, budget och prognoslösningar. Vi tror att du har arbetat med ekonomi, kanske som controller men att du vill ta steget vidare till nya utmaningar. Vi erbjuder en av marknadens bästa Excel-baserade rapporterings-, budget- och forecastlösningar. På grund av efterfrågan söker vi nu ytterligare förstärkning av säljkåren. Hör av dig till marknad@exopen.se så berättar vi mer.

ExOpen har inlett samarbete med Primona AB

Primona, ledande leverantör av kvalificerade IT-lösningar inom upphandling, inköp och avtalshantering.

”Primona är en mycket bra partner som passar våra ambitioner att växa inom offentlig sektor. ExOpens lättanvända rapportlösningar tillsammans med ett lättanvänt upphandlings- och inköpssystem är en perfekt matchning. Vi vet att många av Primona’s kunder efterfrågar tydliga rapporter för att lättare kunna följa upp, analysera och kontrollera den stora mängd av upphandlingar och avtal som görs i den offentliga sektorn. Vi är glada att vi nu kan erbjuda ett fantastiskt kraftfullt och lättanvänt rapportpaket tillsammans med Primona” säger Stig Lagerqvist, Affärschef på ExOpen.

 

Inspiration Company AB

Inspiration Company AB har beslutat bli kund till ExOpen. Inspiration Company är specialister inom Gamification in Business, Motivation Management och Royalty Management. Lösningen består av ExOpen Server för både intern- och kundrapportering. 

Addedo

ExOpen inleder samarbete med konsultfirman Addedo. Addedo är en erkänt kompetent specialistkonsult som arbetar med systemstöd för budget, prognos, koncernrapportering och analys. Samarbetet omfattar såväl konsultation som licensförsäljning av ExOpens hela produktsvit.

”Det här samarbetet kommer att bredda ExOpens närvaro på marknaden samtidigt som våra tjänster inom budget, prognos och rapportering blir ett komplement till Addedos nuvarande erbjudande. Vi ser mycket fram emot samarbetet som vi båda ser som en perfekt matchning.” Stig Lagerqvist, Affärschef ExOpen

Legevisitten AB

Legevisitten AB, läkarbesök på norska, som är ett företag som bedriver närsjukvård inom Stockholms- och Värmlands län på uppdrag av landstingen, har blivit ny kund till ExOpen. De investerar i vår paketerade budget- och prognoslösning, ExOpen Forecast. 

RO-Gruppen

RO-Gruppen inleder fördjupat samarbete gällande projektuppföljning. De har inlett ett projekt inte bara kring projektuppföljning utan även kring projekt prognostisering. 

Semantix Språkcenter AB

Väljer att utöka sitt samarbete med ExOpen.

Som kund sedan många år tillbaka väljer de att utöka samarbetet från att hämta skräddarsydda rapporter knutet till affärssystemet och lön väljer de nu att utöka med även inmatning för budget.