Oljibe väljer prognoslösning från Exopen

Oljibe är ett entreprenadföretag som levererar general- och totalentreprenader med inriktning mot industri, kommersiella lokaler, hyres- och samhällsbyggnader. Oljibe är verksamma i Stockholm, Uppsala och Södertälje.

De väljer nu att med hjälp av Exopen Systems effektivisera sin ekonomiska budgetering och prognostisering.

Med hjälp av Exopen höjer de kvalitén och sparar tid med en mer automatiserad ekonomisk uppföljning. Oljibe väljer lösningen Forecast Light, Exopens nya förenklade budgetering med kort implementation och uppdatering i realtid.

Länsförsäkringar Skåne satsar ytterligare på Exopen

Länsförsäkringar är ett av landets starkaste varumärke inom branschen för bank, försäkring och pension. De har 23 lokala länsförsäkringsbolag som samverkar genom Länsförsäkringar AB med 3,8 miljoner kunder och 6 400 medarbetare. Idag väljer Länsförsäkringar Skåne i Helsingborg  att stärka upp hela sin ekonomifunktion med fler licenser i Exopen Systems.

Utökat samarbete mellan Panduro och Exopen Systems

Redan i maj valde Panduro att utöka samarbetet med oss och i dagarna tecknades ytterligare ett avtal för att bygga ut hela budget- och prognoslösningen med hjälp av Exopen.

Panduro föddes ur ren skaparglädje när spanskättade Carlo Panduro började tillverka egna souvenirer och smycken i efterkrigstidens Danmark.
Idag är Panduro marknadsledande inom hobbymaterial i Europa med 103 butiker fördelade på sex länder.

Proove AB i Falkenberg satsar ytterligare i Exopen Systems

De har valt att utveckla sitt budget- och prognosarbete ytterligare med hjälp av våra konsulter. Proove AB i Falkenberg  säljer el, belysning och elektronik bland annat till Gekås, JULA, Kjell & Company, ICA , Dollarstore, Fredells, Dustin , Byggmax, Teknikmagasinet.

Natur & Kultur investerar i ny budgetlösning

Bokförlaget Natur & Kultur väljer ExOpen Forecast  som sin nya budgetlösning. Natur & Kultur är ett förlag med omfattande utgivning av läromedel, akademisk litteratur och allmänlitteratur.

Kurs i ExOpen Report 9-10 oktober i Stockholm

Välkommen på två dagars grundkurs i ExOpen Report. Där lär vi dig grunderna samt ger tips på hur ni kan effektivisera ert arbete i verktyget ytterligare. Vi frågor kontakta marknad@exopen.se. Välkommen! Läs mer här: Kursinbjudan

Vi välkomnar NRC Group som ny kund till Exopen

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige och Norge.
De bygger vägar, broar, tunnelbana och är experter inom alla teknikområden för utbyggnad av järnväg.
Svenska NRC Group låter nu Exopen automatisera och effektivisera sitt stora rapportpaket till ägarbolaget i Norge.

Panduro satsar ytterligare på Exopen

Panduro föddes ur ren skaparglädje när spanskättade Carlo Panduro började tillverka egna souvenirer och smycken i efterkrigstidens Danmark.
Idag är Panduro marknadsledande inom hobbymaterial i Europa med 103 butiker fördelade på sex länder.
Idag väljer Panduro att stärka upp hela sin ekonomifunktion med både företagsanpassad utbildning i Exopen och fler licenser.

Enerco Group väljer att automatisera sin rapportering med hjälp av ExOpen

Företaget bildades i januari 2015 och har expanderat kraftigt sedan start.
Enerco Group är en aktör inom industriservice och verkar inom teknik och underhållstjänster.
Med hjälp av ExOpen kan koncernen, i en miljö av olika ekonomisystem, få en samlad finansiell rapportering.

Vencom Property Partners investerar i Byggmodulen

Vencom Property Partners är en utvecklare, investerare och asset manager med fokus på den Nordiska fastighetsmarknaden. Nu har man valt Exopens Bygg och Projektmodul med skräddarsydd lösning för bättre övergripande bild av projektens kostnader, prognos av intäkter samt en tydligare uppföljning.

Danfo investerar i ny budgetlösning

Danfo AB investerar in ny budget- och rapportlösning med ExOpen Forecast och ExOpen Report. Danfo AB är idag världens ledande tillverkare av offentliga sanitetslösningar med huvudkontor och produktion i Nora samt dotterbolag i Norge, Danmark, Storbritannien och Förenade Arabemiraten.

Scanreco investerar i ExOpen Forecast

Scanreco, ledande OEM-leverantör av radiobaserade fjärrkontrollsystem till internationella maskintillverkare har genom konsultbolaget Addedo investerat i Exopens budgetlösning, Forecast. Addedo och ExOpen har sedan 2016 ett samarbete där ExOpen kompletterar Addedo’s produktportfölj av ekonomisk rapportering och planering.

Goodbye Kansas signar avtal med ExOpen

Goodbye Kansas är Sveriges snabbast växande företag inom animation-, spel- och specialeffektindustrin. Företaget ligger bland annat bakom effekterna i den Amerikanska TV-serien ”The Walking Dead”. Nu har man stärkt upp sin budget- och rapporteringsprocess med ExOpen Server och Forecast.

AG Advokat köper budget- och rapportlösning

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå specialiserad på fastigheter och entreprenad och rankas som en av det absolut främsta advokatbyråerna inom sitt specialområde. Med ExOpen's lösning vill man effektivisera sin budget- och rapporteringsprocess. 

SVEAB investerar i ny rapport-lösning från ExOpen

SVEAB Anläggning AB, en av Mälardalens ledande anläggningsentreprenörer, har investerat i ny rapport-lösning från Exopen. Med 60 användare kommer SVEAB att tillsammans med Exopen bygga nya rapporter inom framförallt projektuppföljning.

Rapporterna tas fram för att effektivisera och underlätta spridning av projektinformation information inom SVEAB Anläggningar.

”Vi ser fram emot att bygga och utveckla vårt beslutstödssystem, det ger våra medarbetare tillgång till uppdaterade Excel-rapporter anpassade efter roll och behörighet”

 Niklas Strid, Ekonomichef SVEAB Anläggning AB

Webinar budget och prognos 9 mars 2017

Varmt välkommen till detta webinar där vi berättar om hur Legevisitten effektiviserat sitt budget och prognosarbete! I detta webinar berättar Torben Österberg från Exopen hur den norska vårdkoncernen Legevisitten (läkarbesök) förenklade sin budget och prognosprocess i Sverige med hjälp av Exopen Forecast.

När: kl. 12.00 - 12.30 den 9 mars 2017
Pris: kostnadsfritt
Föreläsare: Torben Österberg, Exopen
Arrangör: Addedo i samarbete med Exopen
Anmälan: genom att acceptera mötesinbjudan
Anslut till webinaret genom att klicka på länken:  https://global.gotowebinar.com/register/397124875
Webinar ID: 397-124-875
Varmt välkomna