Grundtanken med ExOpens produkter är att flytta över kontrollen till användaren. Målet med kursen är att du själv ska kunna underhålla befintliga men även utveckla nya rapporter mot dina egna affärssystem. 

Kursen sträcker sig över två dagar och ger en komplett bild av ExOpen Report och dess funktioner och möjligheter. Våra kurser finns i Stockholm och Göteborg, våra schemalagda kurser finner ni under events

 

Vi erbjuder även möjligheten till företagsanpassade utbildningar

Företagsanpassade utbildningar sker på plats hos beställaren tillsammans med en ExOpen-konsult. Alla övningar sker mot kundens data och affärssystem. Tempot och innehållet på utbildningen anpassas efter nivån på deltagarna så att alla ska lära sig så mycket som möjligt. Normalt går första dagen åt till en grundkurs i ExOpen Report, SQL och Excel. 

Andra dagen fokuserar vi mer på att tillsammans lösa några konkreta problem som kunden har vilket ger relevant kunskap, övningsexempel som kunden senare känner igen och dessutom en riktig lösning kunden kan använda efter kursen. Har kunden några särskilda önskemål tar vi självklart hänsyn till dem.


Vill du anmäla dig till någon av våra kurser, eller har du frågor om våra utbildningar, kontakta din säljare eller hör av dig till oss via education@exopen.se eller 08 - 586 138 00