Rapportering

ExOpen Report är ett verktyg som hämtar information i realtid från ert affärssystem och presenterar den i Excel

 

Färre rapporter - mer kunskap

Oavsett hur avancerade affärssystem och beslutstödssystem ni investerar i så brukar det mesta ändå landa i Excel. Med ExOpen Report kan alla medarbetare i företaget få tillgång till uppdaterade excelrapporter, anpassad efter roll och behörighet. Genom att själva uppdatera rapporterna finns de senaste siffrorna alltid tillgängliga.

Kraftfullt analysverktyg

Är du trött på att klippa och klistra i Excel? Enkla överskådliga rapporter ger en snabb och rättvisande bild av företagets ekonomi. Kunskapen ökar medarbetarnas insikt och förståelse och ger en gedigen grund för att analysera företagets ekonomiska status.

Det här kan vi hjälpa dig med:


Anpassning

Skräddarsydda rapporter i Excel

Kontroll

Drill-down till transaktionsnivå

Upplysning

Dashboard för trender och mönster

Flexibilitet

Hämta data från valfritt affärssystem

Video: Presentation av ExOpen Report

Daniel Finnell och Mathias Eliasson, Business Managers på ExOpen presenterar ExOpen Report samt vanliga utmaningar verksamheter står inför och hur det går att förbättra rapporteringsarbetet och minska manuellt arbete och därmed spara tid.


ExOpen ger förutsättningar för en snabb, transparent och smidig process

Mattias Axelsson-Willim, Business controller på Däckia

ExOpen lösningen lyfte hela processen och gjorde det möjligt för oss att kapa dagar i processen. Både tidsbesparande och kvalitetsmässigt.

Ulla Lundberg, Head of Accounting Int branches and Group Products, Swedbank

Med ett par dagars konsulthjälp så var ExOpen installerat och uppkopplat mot databaserna och vi hade ett par grundläggande rapporter, som vi sedan har kunnat vidareutveckla själva. Och efter det har jag byggt många nya rapporter själv. Flexibilitetet i kombination med Excel är det jag uppskattar i ExOpen-lösningen.

Johanna Rofors, Chef Affärsstöd & Miljö, Sollentuna Energi & Miljö