Vilka är vi?


Vi är ett svenskt företag som utvecklar tjänster och produkter för rapportering och budget. Våra kunder sträcker sig från det lilla företaget med enkla rapporter till stora koncerner med behov av komplett beslutstöd.

 

Vår lösning


ExOpen är ett verktyg som hämtar information från ert ekonomisystem och fastighetssystem och presenterar realtidsrapporter i Excel eller i webben. Vi har även en färdig budgetmodul men skräddarsyr lösningen utifrån era krav och utifrån våra erfarenheter från liknande bolag.

ExOpen har många kommunala bostadsföretag som kunder och för dessa bolag har vi effektiviserat arbetet genom att skräddarysy tidigare tidskrävande rapporter och skapa en budget- och prognoslösning. Vi har gjort allt från ekonomiska rapporter till branschrapporter såsom SABO och MSCI.

 
”I vår vardag ställs det allt tuffare krav på rapporteringen och där under ett pressat tidschema. Vi på Botkyrkabyggen vill därför se till att vår tid utnyttjas på bästa sätt och då framför allt med fokus på analysen. Vi har därför helt enkelt valt att implementera ExOpen i vår miljö för att slippa lägga tiden på att jaga siffror och istället fokusera på det som är viktigt för oss, det vill säga korrekta rapporter och beslutsunderlag för att möjliggöra en långsiktigt god ekonomisk utveckling.”
Fredrik Vitrera Luiga, Ekonomichef Botkyrkabyggen AB
botkyrkabyggen-logotype-retina.png
 

Det här kan vi hjälpa dig med:


Anpassning

Skräddarsydda rapporter i Excel

Kontroll

Drill-down till transaktionsnivå

Upplysning

Dashboard för trender och mönster

Flexibilitet

Hämta data från valfritt affärssystem